Two fat ladies



Idag vill jag hylla den brittiska matlagningsserien Two Fat Ladies från 90-talet (Ja,den heter faktiskt så). Jag vet egentligen inte varför jag tycker att det är så fantastiskt. Kanske är det för att precis allt de gör innehåller smör? Eller för att man inte hör vad de säger? Eller är det kanske den ena tantens otroliga glasögon? Iallafall så är jag fullkomligt såld på det här programet, det är så otroligt konstigt och roligt. Det sänds på kanal 8 klockan 12.05 och 17.50, dock är det som går 12.05 repris från gårdagen. Så se till att se det!


Brinnande man

Nu sitter jag uppe i Gävle utan något bra att göra, då min älskade är i skolan. Så nu sitter jag i sängen, som jag precis har bäddat, och tittar på Ellen Degenere, som jag för övrigt tycker är hysterisk rolig.

Men nu till det återkommande bisarra i min blogg.
Jag snubblade precis över den här videon
OBSERVERA att viodeon är äkta!


Varför eller hur han kom upp där vet jag inte, men han ska ha varit väldigt påverkad av droger. Han vägrade prata med brandmännen som försökte hjälpa honom och han ramlade ner innan en expert på självmordsbenägna drogpåverkade människor kom till platsen.

Sömnad

Imorgon är det bara en vecka kvar tills skolan slutar! Och jag har fullt upp med att försöka få ihop en klänning, men det är inte det lättaste. Det hela vore mycket lättare om min mormor var frisk så att jag kunde låna hennes provdocka. Det är verkligen inte kul att drapera utan. Så fort jag får tid så kommer bilder på klänningens skiss dock. Jag ska bara sluta skolan så kommer jag komma igång med all sömnad som måste göras till hösten.

Det var bra uppåt i landet, förutom att det var som att åka tillbaka flera veckor eftersom att det var en aning kallare där än här nere i stan.

RSS 2.0